Puckskjutarmaskinen, OHG 2013

av Stefan Österberg

Lovade ett antal bilder från vår puckskjutarmaskin som vi körde som världsnyhet nere i Malmö under Oddset Hockey Games. Det var nyheten att kunna styra den digitalt via vår Facebooksida eller via Ipad.

Intresset var enormt på plats, och en mkt välbesökt monter under Tre Kronors matcher, plus att målvakterna som stod i kassen fick jobba extremt hårt. Kanske deras hårdaste träningspass så långt i karriären? Bilderna här nedan är i alla fall hur det såg ut och jag tackar Henrik Johansson och Jenny Höglund för dessa. Själv satt jag mest i pressrummet och bevakade samt åt 100 korv med bröd.

Roligt också att förbundskapten Pär Mårts och SVT Sports Staffan Lindeborg fick utmana varandra. Matchen slutade oavgjort 1-1.

Eventområde Oddset Hockey Games OHG skott 1 OHG skott 2 OHG Mårts

Stefan
@stellanovicz

Om Stefan Österberg

Hängiven, Påläst, Analytisk, Feeling, Stolt, Kritisk, Kylig, Rå, Brutal, Oberörd, Glödhet, Puls. Följ Stefan på Twitter: @stellanovicz.
Visa alla inlägg av Stefan Österberg →

Trackbacklänk

Inga kommentarer har lämnats ännu

Du kan bli först att kommentera!

Lämna en kommentar

Oddssättarna berättar

Vad rör sig egentligen i huvudet på Svenska Spels oddssättare? I den här bloggen får du följa fyra grabbar som har stenkoll på sportens alla hemligheter och vinklar när det gäller att sätta bra och spännande odds.

Odds på Twitter

Du kan också snacka odds med oss på Twitter:
@oddset
@oddsetPP
@stryktipset_1x2
@europatips_1x2