Mot nya utmaningar med Oddset Challenge

Lennart Käll om kundupplevelse

”Svenska Spel måste hela tiden kunna erbjuda svenskarna nya roliga spelupplevelser”, skriver VD Lennart Käll. ”Jag är stolt över att vi nu kan erbjuda ett nytt sportspel, Oddset Challenge. Och ikväll väntar en helt annan ‘Challenge’ för svensk fotboll. Jag tror på bragder, tror på hjältar. Kom igen, Sverige!”


Jag är otroligt stolt över att vi idag kan lansera ett nytt sportspel, Oddset Challenge, en välkommen nykomling i Oddset-familjen!

Spelet är lika lätt att förstå som det är efterlängtat. Det gäller att sätta alla sex rätt på en kupong med dagens hetaste sporthändelser, och här handlar det inte bara om vanliga 1×2 utan man kan behöva pricka in rätt antal mål, över/under ett visst antal mål i matchen eller Head-2-Head. Det blir mer variation som förhoppningvis ger en riktigt rolig spelupplevelse!

Premiärkupongen, med spel på Italien-Sverige och NHL-mötet Carolina-Dallas, ligger nu uppe på svenskaspel.se. Gå gärna in och både titta och tippa.

Att kunna lansera nya spel är inte bara viktigt för oss, det är rentav en del av vårt uppdrag från ägaren staten. I uppdraget står att Svenska Spel ska tillgodose konsumenternas efterfrågan på attraktiv spelverksamhet. En förutsättning för att kunna göra detta är att vi tillåts erbjuda de spel som dagens konsumenter efterfrågar. Därför har Svenska Spel även ansökt om tillstånd för bland annat nätcasino, spel på e-sport och fantasy leagues. Som ett modernt spelbolag måste vi hänga med vår tid, kunna ge svenska folket bra spelupplevelser.

Ikväll ser jag fram mot en annan typ av ”spelupplevelse”. Det var länge sedan så mycket stod på spel för herrlandslaget i fotboll. Jag antar att hela svenska folket kommer att sitta klistrade framför tv:n då Sverige tar sig an Italien i första playoff-matchen till VM.

Det räcker att kolla oddsen, så ser man vilken bragd det skulle vara om vi gick vidare. Men jag tror på bragder, jag tror på hjältar. Visst, jag inser att jag tänker med hjärtat för att jag vill så grymt mycket att Sverige ska gå till VM. Att köra med taket öppet på Friends tror jag inte hjälper. Norra Italien kan vara rätt kallt också, så jag är inte säker på att svenskt novemberväder biter tillräckligt.

Men jag vill tro att vi vinner! 1-0 ikväll och sedan 0-0 i returen på måndag.

Vem som blir matchens hjälte? Kolla in Emil Forsbergs snabba fötter, säger jag bara. Och så får vi lita på våra kraftpaket i försvarslinjen med ”Granen” i spetsen.

Framåt för svensk fotboll – nu tar vi dom!

LENNART KÄLL
vd, Svenska Spel

 

 

4 Kommentarer
 1. Migge says:

  Citat: ”Att kunna lansera nya spel är inte bara viktigt för oss, det är rentav en del av vårt uppdrag från ägaren staten. I uppdraget står att Svenska Spel ska tillgodose konsumenternas efterfrågan på attraktiv spelverksamhet”.

  I flera års tid så har det varit ett stående önskemål ifrån era kunder om att kunna spela Eurojackpot i bolagsform. Men inget händer ifrån er sida, oklart varför? Likadant med Vikinglotto som hade nypremiär i år, även denna spelformen står utan stöd för bolagsspel! Och er support kan inte svara på varför det är på detta viset.

  Lennart, anser du att ni/Svenska Spel lever upp till era konsumenters efterfrågan när det gäller bolagsspel och tillgängliga spelformer???

  Svara
 2. Jerker Nilsson says:

  Hej Migge!

  Lennart sitter lite tajt till i dessa dagar och har bett mig svara i hans ställe. Du har rätt i att bolagsspel för Eurojackpot och Vikinglotto inte har legat högst upp på prioriteringslistan, annan funktionalitet har varit mer efterfrågad av ett större antal kunder, bl a möjligheten att kunna logga in med BankID och att utföra transaktioner via Swish.

  Men nu när vi har detta på plats, så har vi kunnat gå vidare till andra kundönskemål. Därför kan jag med stor glädje berätta för dig att både Eurojackpot och Vikinglotto nyligen har fått stöd för bolagsspel!

  Det är bara att logga in och testa med andra ord. Välj ”Arenan” och sedan ”Bolagsspel”. Lycka till!

  Allt gott!

  Jerker Nilsson
  kommunikatör, Svenska Spel

  Svara

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *